@iEn FazdLin@
music
My Music.

Home site Me Linkies STUFFS
rinduuuu!!!!!!
Dec 28, 2010 ✿ 8:33 PM ✿ 0 Royal Person (s)
~ aku windu sangat2 bobolo! ~
aku ni suke giler2 kucing.... gler aku obsessssss nak bele kucing time kecik2 dulu.
kucing parsi aku laa.. aku biarkan die hidup berdikari kat umah lama dengan berat aty..
ayah tak kasi bawak kat umah baru.. huhu.. ='( aku redo jew..
kat umah lame.. banyak gamba popo aku gantung kat mana2.. album jangan cakap laa..
dari kecik smpai besa.. vdeo popo n fipie aku simpan lagi..! 
aku nak sangat jumpa popo.. die msti windu aku n aku pom same..
aku tau laa.. aku bele die dr kecik lagi.. popo! semoge popo selamat idup di sana..
aku arap.. aku dapat bele kucing parsi baru laa.. lepas abes spm nanti.. lau nak bele skunk..
tak de sape nak jage.. ayah mak sbuk2.. hoho.. sokeyh2..
pepomm...aku suke kcing parsi!!!!!! =)

Dashboard Follow

Princess Here



I'm Princess Ain Fazdlina . 8teen y/o . I've spend my whole year in cottage which three fairies take care of me-there.I back to my mom and dad when I was 15. Unfortunately, a bad fairy cursed me to sleep forever. I hope that someday a prince will kiss me and break this spell. Wait! I'm sleeping , how can I write? Ha! Ha! That was angan2 mat jenin. I'm so not a princess :)
Princess Ain Fazdlina

Time Machine


Borak-borak


Thank You
Skin edit by Adsa Adam
Basecodes by Jaja
Others ; xx
skin edited by : Munn Zakaria