@iEn FazdLin@
music
My Music.

Home site Me Linkies STUFFS
EXAM .. DAA HABESHHH! YEZZ :)
May 25, 2011 ✿ 12:39 AM ✿ 0 Royal Person (s)
<< AKHIRNYA >>
lama giler saya tak updte blog ni..ermm setakat ni banyak betul citer baru ..macam2 taw tak.. 
first2.. exam daa abeshh.. pahtu.. tahniah nak ucap kat satu-satu nye abang saya yang berjaya dapat tajaan MARA ke GERMAN corz ingneering.. ohh.. memang hebaq.. tercapai gak cita2 die nak sambung belajar ke oversea.. tahniah3.. << bangga wase>> die tolok UM  n gi ke GMI bulan 7 ni.. bagus2.. sekurang2 nya die daa buktikan dia boleh berjaya.. insyaAllah.. saya [pom nak jadi cam die.. tahun depan arap2 laa.. insyaAllah
p/s ~ air kat sester daa x dew laa.. adoshhhh :(







Dashboard Follow

Princess Here



I'm Princess Ain Fazdlina . 8teen y/o . I've spend my whole year in cottage which three fairies take care of me-there.I back to my mom and dad when I was 15. Unfortunately, a bad fairy cursed me to sleep forever. I hope that someday a prince will kiss me and break this spell. Wait! I'm sleeping , how can I write? Ha! Ha! That was angan2 mat jenin. I'm so not a princess :)
Princess Ain Fazdlina

Time Machine


Borak-borak


Thank You
Skin edit by Adsa Adam
Basecodes by Jaja
Others ; xx
skin edited by : Munn Zakaria