@iEn FazdLin@
music
My Music.

Home site Me Linkies STUFFS
welkomeng 2012 ;)
Dec 28, 2011 ✿ 10:22 PM ✿ 0 Royal Person (s)
okey . tahun baru 2012 makin tak sabar-sabar nak muncul beberapa hari lagi
oh yeah . macam-macam rasa muncul . 
nervouss lah . happy sebab dah jadi senior ? tak langsung maybe . cuma rasa bebas dari senior 
HAHA (gelak kejam ) . what eva lah .


bercakap tentang form 5 .
bunyinya ofcos tak best , seriuss .
yang hepi sikit , pihak sekolah masih baik hati kekalkan sebilik 2 orang 
gilaa saya amat suka .
tapikan , harap-harap bila junior masuk . jangan lah ditempatkan dalam bilik saya dan elyn eh 
(wahh macam arahan je )
semalam , kak farah hazwani sakit masuk wad , jangkitan kuman kat buah pinggang menyebabkan buah pinggang dia bengkak  . dia cakap tak teruk . tapi saya rasa macam teruk jer , huhu , doakan dia cepat sembuh . dia senior yang sangat baik . huhu
bila keluarga pun suka purple~
memang teruja . mula-mula saya lah bawa fenomena color purple . sampai kan adik-adik pun minat , hikhok
dan kalaulah boleh , saya nak pastikan semua barang-barang saya bertukar color .
panggil doreamon lah kan , hehe 
oke mengarut. 
tahun 2012 , dari 4 beradik . kini Meng je terkontang-kanting kat umah . mesti bosan Miyol dah duk asrama .
tu lah . sian gak posen dua
apa-apa pun
moga 2012 menjadi tahun yang lebih baik dan harap-harap bertambah matang . tak mo bertambah gemuk , huhu :(
moga-moga semua nya bertambah baik 
do prayy for me yup . SPM to goo huhuu 
syukran 
~assalamualaikum ~



Dashboard Follow

Princess Here



I'm Princess Ain Fazdlina . 8teen y/o . I've spend my whole year in cottage which three fairies take care of me-there.I back to my mom and dad when I was 15. Unfortunately, a bad fairy cursed me to sleep forever. I hope that someday a prince will kiss me and break this spell. Wait! I'm sleeping , how can I write? Ha! Ha! That was angan2 mat jenin. I'm so not a princess :)
Princess Ain Fazdlina

Time Machine


Borak-borak


Thank You
Skin edit by Adsa Adam
Basecodes by Jaja
Others ; xx
skin edited by : Munn Zakaria