@iEn FazdLin@
music
My Music.

Home site Me Linkies STUFFS
Exam over !
May 20, 2012 ✿ 1:33 AM ✿ 0 Royal Person (s)
 Gambar hepy dengan hidung yang cedera , takpa cool lagi hikhik ..
haha 
20 mei / 2012 .
last day for exam midyear . so far so gud cuma Add math dan Kimia jew yang tak gud . yang lepas jangan di-kenang . acewahh .
2 3 menjak yang sangat busy ni .Banyak menda yang dah berlaku . erm . erm . ada yang tak di jangka . 
cuma berharap , diri ini sentiasa dilindungi yang Esa . Amin ,
Trial 80 days to go . dah boring dengan color background blog ni , lepas SPM i ' ill changeeeess averything .
moga-moga result okengg- okeng je . 
yang tudung biru ni Nika , orang Thai tuu . sayang ah MOknik . hangpa memang sporting ! muah ;*
khamis ni balik cuti pertengahan tahun . yeah . tapi malas lah nak cuti , sakit kepala pikir pasal EXAM !
EXAM , please be nice dear ! 


Dashboard Follow

Princess Here



I'm Princess Ain Fazdlina . 8teen y/o . I've spend my whole year in cottage which three fairies take care of me-there.I back to my mom and dad when I was 15. Unfortunately, a bad fairy cursed me to sleep forever. I hope that someday a prince will kiss me and break this spell. Wait! I'm sleeping , how can I write? Ha! Ha! That was angan2 mat jenin. I'm so not a princess :)
Princess Ain Fazdlina

Time Machine


Borak-borak


Thank You
Skin edit by Adsa Adam
Basecodes by Jaja
Others ; xx
skin edited by : Munn Zakaria