@iEn FazdLin@
music
My Music.

Home site Me Linkies STUFFS
Selamat Tinggal Zaman Persekolahan
Nov 28, 2012 ✿ 6:12 PM ✿ 0 Royal Person (s)
5 BT ! tetiba sebak je bila tengok gambar ni , btw thanks Teacher Sab
sudi belanja kami ( WAFA ) dan sudi bawa kawan-kawan lain ke McD . <3

Cepat je masa tinggal-kan kita , tup-tup dah graduasi dah pun , ter-bayang-bayang lagi set-set 
Kohort graduasi . 


Athifah Arshad , deskmate tahun ni , comel gila dia kan ;)


Frens !

Roommmates still hot  , masing-masing makin matang , dulu kiena muka budak-budak lagi .
hehe


with Qiela , Ha , dan Sya di pesta durian sekolah ;D


Depan bilik ter-cinta ( C103) . Nurin memang kawan yang kaw-kaw 
mesti rindu kat dia nanti . <3

 
Karta Xii , moga result kita gempak-gempak , insyaAllah . Amin ! 


  

ter-simpam seribu memories di-kelas ini . 5 BT , ustazah , deskmates , WAFA , SAHARA ,
tidur , surteh , exam , letih , galok , dan sebagainya



 Mentee- mentee 
tahun ni tak sempat nak ambil gambar mentee-mentee form 4
we 'r siblinggsss <3


FRenss . i loVe u all <3
Annur , Mira , Amal , Surteh , Alya 

  

rinduuuunya lah anak Maru !! :'(


kepada Amira ! Terima Kasih kerana sudi jadi cikgu saya ! saya sayang awokk !


Gamma <3 GoodBye !

wahh . zaman lepas PMR ! rindu TESMAL . 3 Ihsan <3 

dengan Dokdek yang gilo-gilo , terima kasih jadi saing aku dokdek ! <3

kenangan di SESERI , KL , best kot sekolah tuu , semua gurlz ! ;D


nadia , elyn , day ! makan sateyy kajangg <3




miraa shamsudin <3

 yoh , surteyh , tifaa , mekya ! kami KAWAN ;)


rusha , elyn , jalan-jalan ! ;D


rindu TESMAL ! <3
 
bilik aku memang comeyy ! haha ( perasang ) 

Karta 12 sentiasa dihati <3


alahai comelnyaaaaaa <3

duniaa terus berputar , masa tetap beredar <3
zaman persekolahan aku dah tamat .
2008 - 2012 
TESMAL 
SESTER
so cool .
banyak gila kenangan indah , pahit , duka .
persahabatan , masa yang berlalu banyak mengajar aku tentang kehidupan yang lebih matang ,
moga Karta Xii dan kawan-kawan batch kat TESMAL
berjaya dan berjaya . AMin <3


Dashboard Follow

Princess Here



I'm Princess Ain Fazdlina . 8teen y/o . I've spend my whole year in cottage which three fairies take care of me-there.I back to my mom and dad when I was 15. Unfortunately, a bad fairy cursed me to sleep forever. I hope that someday a prince will kiss me and break this spell. Wait! I'm sleeping , how can I write? Ha! Ha! That was angan2 mat jenin. I'm so not a princess :)
Princess Ain Fazdlina

Time Machine


Borak-borak


Thank You
Skin edit by Adsa Adam
Basecodes by Jaja
Others ; xx
skin edited by : Munn Zakaria