@iEn FazdLin@
music
My Music.

Home site Me Linkies STUFFS
Thanks Mun Comey !
Mar 15, 2013 ✿ 8:23 AM ✿ 0 Royal Person (s)
Siapa kah Mun ( tudung merah dalam gambar )?? 
Yeah, well dia lah kawan twitter aku yang sangat cute plus baik plus ramah. Ni bukan bodek, walhal kesah benar. Blog aku sebelum ni macam sarang tikus akhirnya berjaya juga di-edit bagai oleh insan terpilih ni.  Malang sekali aku tak sepandai dia dalam edit mengedit. (nak sangat buat blog tu ish ish).
Btw, atas niat baik hampa ( Mun orang Kedah kay) , moga hampa berjaya dalam hidup dan dapat result gempak. Amin, moga batch 95 berjaya ! insyaAllah, doakan aku juga. Muah <3

 Mun yang pakai tudung tu,  lawaa kan ,sebelah dia entah lah .

Dashboard Follow

Princess Here



I'm Princess Ain Fazdlina . 8teen y/o . I've spend my whole year in cottage which three fairies take care of me-there.I back to my mom and dad when I was 15. Unfortunately, a bad fairy cursed me to sleep forever. I hope that someday a prince will kiss me and break this spell. Wait! I'm sleeping , how can I write? Ha! Ha! That was angan2 mat jenin. I'm so not a princess :)
Princess Ain Fazdlina

Time Machine


Borak-borak


Thank You
Skin edit by Adsa Adam
Basecodes by Jaja
Others ; xx
skin edited by : Munn Zakaria