@iEn FazdLin@
music
My Music.

Home site Me Linkies STUFFS
MatLuthfi ;)
Apr 1, 2013 ✿ 8:47 AM ✿ 0 Royal Person (s)


Hello April, 
mood makin baik, so nak post pasal seseorang istimewa bagi aku sejak jadi lepasan spm dulu
( tak leh blarh ayat)
brother ni memang famous gila kat utube dan alam maya mungkin ?
tak asing lagi mamat kedah loghat pekat ni nampak macam orang korea kan
Mat Lutfhi lah ni, siapa lagi hoho
Memang mula mula tengok video dia tak dak feeel sangat, sebab first tengok zaman tak dapat nak pikiq lagi
nama pun budak budak lower form time tu ngeh ngeh
sekarang jadi best kot sejak tak bersekolah bela lemak je kan, asyik asyik bukak utube. Kagum arh
Beliau ni bijak dan kreatif, untunggg laa
graduatedd lak oberseaa ni, bakal akitek weh
anak sulong , adik dia pun sekarang stadi obesea kat mesir, darah mix memang bijak kan huhu (jeles)

Dia pun ada blog ( http://www.matluthfi90.com/ ),
memang best cite cite dia, sempoi dan lawakk berpengajaran. ^_^
Hari ni, dia post video baru kat utube, ter"dokek" jugak sebab tajuk video dia memang ditujukan buat aku.
Cess perasan, buat kami lepasan spm 1995 , rasa bertuah pun ada mat lutfhi buat video untuk batch aku haha, bajet sikit.
Dan yang pasti, aku bagi mak tengok, jarang mak aku suka cite kat utube, tapi tadi mak cakap 
" bagus lah dia, nanti orang amek belakon lah tuu" 
haha, dan memang dia dah bagi aku sedikit semangat untuk meneruskan kehidupan yang lebih mencabar.
Thanks crush hoho ;)
cc : matlutfi90



Dashboard Follow

Princess Here



I'm Princess Ain Fazdlina . 8teen y/o . I've spend my whole year in cottage which three fairies take care of me-there.I back to my mom and dad when I was 15. Unfortunately, a bad fairy cursed me to sleep forever. I hope that someday a prince will kiss me and break this spell. Wait! I'm sleeping , how can I write? Ha! Ha! That was angan2 mat jenin. I'm so not a princess :)
Princess Ain Fazdlina

Time Machine


Borak-borak


Thank You
Skin edit by Adsa Adam
Basecodes by Jaja
Others ; xx
skin edited by : Munn Zakaria