@iEn FazdLin@
music
My Music.

Home site Me Linkies STUFFS
Selamat Sambung Belajar Batch 95 :D
May 22, 2013 ✿ 9:20 AM ✿ 1 Royal Person (s)

Lama tak update blog, bukan ada orang baca pun kan huhu.

Harini 22 Mei, semalam bufday aku dan syamsul yusof .(aceh nak kait dengan artis jugak lol)
Selamat menjadi 18 tahun yep, Aing. Btw, 20 tahun ke atas baru tua :P
Sejak 17 Mei, macam  macam post aku baca , most pasal result upu dorang,
ada yang dapat U yang dia mintak, ada yang tak dapat
rezeki masing-masing, mungkin rezeki dia kat lain. Think +

Alhamdulillah, upu aku dapat apa yang aku mintak. Asasi Sc Pertanian UPM
Sebab utama mintak sana, just cuba nasib, sebab dekat UPM ada bab bab veterina lol
Minat haiwan, tak salah aku nak cuba. Kena usaha lebih sangat sangat.
Untung ada senior dan sepupu kat sana
Moga dipermudahkan

Korang, tahniah yang dapat fly. Yang dapat obersea. Matrik pun, Diploma pun, A level apatah lagi
Mana mana tempat pun kita belajar, yang penting kena belajar betul betul.
Yakin , rezeki Allah tu luas, mungkin kita tak cantik, tapi kita cerdik ? mungkin kita cerdik, tapi akhlak fail? Mungkin kita kaya, tapi tak berapa cerdik. semua dah adil Allah aturkan, bersyukurlah. Apa yang penting,
jangan putus asa dan sentiasa berdoa. Insya Allah, semua baik baik. Amin :)
#notetoself :)

Selamat Sambung Belajar kengkawan semua .
Di mana pun kita belajar, moga persahabatan kita kekal mesra macam biasa (cewah ayat :D)
Love ,
Ain Fazdlina 

(thanks kawan kawan instagram :) ) 


Dashboard Follow

Princess Here



I'm Princess Ain Fazdlina . 8teen y/o . I've spend my whole year in cottage which three fairies take care of me-there.I back to my mom and dad when I was 15. Unfortunately, a bad fairy cursed me to sleep forever. I hope that someday a prince will kiss me and break this spell. Wait! I'm sleeping , how can I write? Ha! Ha! That was angan2 mat jenin. I'm so not a princess :)
Princess Ain Fazdlina

Time Machine


Borak-borak


Thank You
Skin edit by Adsa Adam
Basecodes by Jaja
Others ; xx
skin edited by : Munn Zakaria